Ο ιστότοπος αυτός έχει σκοπό να διαδίδει στην ιντερνετική αγορά τo προϊόν Golden Coast και ό,τι άλλο προϊόν έχει σχέση με αυτό. Παράλληλα παραπέμπει με πολλά links στο official site www.goldencoast.gr του ξενοδοχείου ώστε ο επισκέπτης λαμβάνει πρωτογενή στοιχεία και να κάνει research για άλλα, προσφορές, νέα προϊόντα με τηλέφωνο, e-mail κλπ. Επομένως το http://goldenmarathon.blogspot.com είναι unofficial ωστόσο θέλει να πιστεύει, καινοτόμο, άμεσο, ευέλικτο, ενημερωτικό και κατά το ίδιον του συγγραφέως ενίοτε ...(-)αφ-αιρετικόν.


2 Απρ 2011

Συνέδρια "a la carte"

Μια νέα υπηρεσία ενδεδυμένη με σύγχρονες αντιλήψεις και επανδρωμένη με άμεσες εξυπηρετήσεις είναι έτοιμη να προσφερθεί για την γέννεση και την εκτέλεση μιας εταιρικής συνάντησης, συνεδρίου, ενός event ή happening.
  1. Κλείσιμο ραντεβού όπου και αν βρίσκεσθε, ότι ώρα και αν θέλετε για inpection των χώρων με δικό μας  tranportation included καθώς και,
  2. Δωρεάν μία (1) διανυκτέρευση 2 ατόμων Full Complimentary για διαμόρφωση άποψης.
  3. Αποδοχή διαδικασίας Mystery Client για έλεγχο των υπηρεσιών και διαμόρφωση αποψης.
  4.  Full service support during the event.
  5. After Sales Service
  6. Συμφωνητικό διαρκούς ή περιοδικής εταιρικής αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας.
  7. Συμφωνητικό διημερούς συνεργασίας σε αμοιβαία αποδεκτά θέματα εταιρικής ευθύνης.
  8. Common Sponsoring.
    Κατά το inspection  συντάσσεται ειδικό ερωτηματολόγιο "a la carte" από τον ενδιαφερόμενο στο οποίο αναφέρeται τι ενδιαφέρει, τα δυνατά και αδύνατα σημεία του μελλοντικού γεγονότος καθώς και τι μπορεί να προστεθεί ή αφαιρεθεί... Συντάσσεται Εμπορική Συμφωνία και κλείνεται η δουλειά με την παροχή εγγυήσεων.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου