Ο ιστότοπος αυτός έχει σκοπό να διαδίδει στην ιντερνετική αγορά τo προϊόν Golden Coast και ό,τι άλλο προϊόν έχει σχέση με αυτό. Παράλληλα παραπέμπει με πολλά links στο official site www.goldencoast.gr του ξενοδοχείου ώστε ο επισκέπτης λαμβάνει πρωτογενή στοιχεία και να κάνει research για άλλα, προσφορές, νέα προϊόντα με τηλέφωνο, e-mail κλπ. Επομένως το http://goldenmarathon.blogspot.com είναι unofficial ωστόσο θέλει να πιστεύει, καινοτόμο, άμεσο, ευέλικτο, ενημερωτικό και κατά το ίδιον του συγγραφέως ενίοτε ...(-)αφ-αιρετικόν.


1 Μαΐ 2011

Τα νέα μας

Καλό μήνα να έχετε επισκέπτες, ταξιδιώτες, συνεργάτες, πράκτορες και όλοι όσοι ανατρέχετε πληροφορίες μέσα από τις σελίδες του blog μας. Εμείς από αυτό εδώ το χώρο παρέχουμε ό,τι κρίνουμε ότι είναι χρήσιμο για τον επισκέπτη αλλά και τη δουλειά μας. Συχνά πραγματοποιούνται αλλαγές προς το καλλίτερο, προβάλλονται ερασιτεχνικές φωτογραφίες και θέματα άξια λόγου. Οι φωτογραφίες κατά κύριο λόγο είναι δικές μας. Από τον περιβάλλοντα ιστορικό χώρο του Μαραθώνα αναμένουμε με υπομονή να αντλήσουμε πολύ ενδιαφέροντα θέματα και λεπτομέρειες.
Η ξενοδοχειακή ζωή του Golden Coast αρχίζει την Παρασκευή 10 Ιουνίου και θα συνεχιστεί με μια μικρή διακοπή στις 20 Ιουνίου με συμμετέχοντες στους Special Olympics μέχρι 5 Ιουλίου. Στη συνέχεια το ξενοδοχείο θα "παραδοθεί" στους ντόπιους και ξένους τουρίστες όπως συνηθίζουμε να λέμε που δεν είναι άλλοι παρά αξιότιμοι και σεβαστοί συνανθρωποί μας. Εμείς είμαστε ταγμένοι και υποχρεωμένοι να τους εξυπηρετήσουμε σωστά, να δεχθούμε τις παρατηρήσεις τους και συνεχώς να βελτιωνόμαστε.
Πολλά λοιπόν έχουμε να ακούσουμε, να πούμε, να δούμε, να μάθουμε, να γευθούμε και όρεξη να έχουμε. Φυσικά για όσους έχουν όρεξη τα social media σήμερα δίνουνε την δυνατότητα να σχολιάσουν. Δεχόμαστε φυσικά καλοπροαίρετα σχόλια.
Ο κύριος συντάκτης των κειμένων είναι ο Χρίστος Ρουμ. τον οποίον μπορείτε να βρείτε και σε πλήθος άλλες ιδιαίτερες ιστοσελίδες μια από τις οποίες είναι και : http://roumeliotis.blogspot.com
Καλή συνέχεια λοιπόν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου