Ο ιστότοπος αυτός έχει σκοπό να διαδίδει στην ιντερνετική αγορά τo προϊόν Golden Coast και ό,τι άλλο προϊόν έχει σχέση με αυτό. Παράλληλα παραπέμπει με πολλά links στο official site www.goldencoast.gr του ξενοδοχείου ώστε ο επισκέπτης λαμβάνει πρωτογενή στοιχεία και να κάνει research για άλλα, προσφορές, νέα προϊόντα με τηλέφωνο, e-mail κλπ. Επομένως το http://goldenmarathon.blogspot.com είναι unofficial ωστόσο θέλει να πιστεύει, καινοτόμο, άμεσο, ευέλικτο, ενημερωτικό και κατά το ίδιον του συγγραφέως ενίοτε ...(-)αφ-αιρετικόν.


5 Απρ 2011

Αίθουσες συνεδρίων

Διασχίζοντας το κεντρικό hall του ξενοδοχείου αριστερά σας θα δείτε το τεράστιο Main Bar. Η θάλασσα θα τραβήξει την προσοχή σας και ευθύς μετά την έξοδο από το hall αριστερά ακολουθώντας το διάδρομο μέσα στο πράσινο θα βρεθείτε στο κεντρικό συνεδριακό χώρο. Η κεντρική υπερυψωμένη αίθουσα δεσπόζει και με τη σοβαρότητά της κερδίζει το μάτι και τη ψυχή του καλεσμένου.
Ο χώρος είναι 270,5 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 320 άτομα σε theater style. Η συνεδριακή αίθουσα συνοδεύεται από όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά εργαλεία για την πραγματοποίηση ενός άψογου συνεδρίου ενώ τα coffee breaks εξασφαλίζονται σε ανάλογους βοηθητικούς χώρους και η εστίαση στο κεντρικό εστιατόριο ή την ταβέρνα ή όπου αλλού (κατάλληλα) συμφωνηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου